tirsdag 12. oktober 2010

verdens beste Heikegull

 Nå har høsten kommet for fullt til Bjoneroa! I dag har det vært så nydelig ute! Matmor har vært på Brandbu og fornyet hår og garderobe litt imens Heike har vært med matfar i skogen. Her er han i hagen. Etter at de har slått høyet på jordet har han fått utvidet horisonten sin;)
 Heike øver stadig til utstilling. Og utstilling innebærer litt pelsstell. Oppdretter har han på bordet da hun steller pels, noe også jeg skal prøve meg på etter hvert. Da er det greit at Heike venner seg til å stå på bordet, så han ikke synes det er så skummelt hver gang.  Kjekt å ha ett stødig bord i hagen;)
 Etter litt trening er det tid for lek med ball. Heike har allerede hatt to fotballer, men de mister fort luften. Men Heike er like glad i dem uten luft han. Og morsomt er det hvis matmor prøver å ta fra han ballen. Heike er en mester i "balltrekking"

 Det er kaldt om morgenen og på kvelden, men da sola står på for fullt går det enda ann å sitte ute. Men Heike bryr seg ikke om litt kulde. Han er en hardfør gutt. I vinter da det var 34 minusgrader på det værste, grudde han seg nok litt, men det er den eneste gangen også;)
Vi har endelig fått oss skilt på porten, slik at de som tenker på å komme inn får en advarsel. Jeg synes skiltet var så sjarmerende, og jeg ble så glad da jeg kom hjem og så at matfar hadde hengt det opp;)

1 kommentar: