søndag 30. august 2009

Sommerkos med Heike

Her er vi på tur igjen. HK skulle ut og teste bilen sin, og vi slang oss på;) Heike synes denne bilen er kjempe spennende, men litt skummel også! Må jage den litt;) Det er full fart;)

I tilfelle det skulle bli kjedelig tok jeg med lesestoff;)

Måtte ta med detta bildet;)















Han er jo en sjarmerende skapning;)






Heike er glad i å bade! Moro!!















Nyter den fine utsikten utover fjorden en sommerkveld;)




















Trulte og Kendo kom på besøk;) Da var det full fart, her har Heike biti seg fast i kjaken til Kendo! Det er ikke lov, men han gjør det allikevel;)









Dette bildet burde nok ikke blitt lagt ut egentlig, for dette er egentlig ikke slik vi gjør det hjemme hos oss, men vi måtte jo kose oss litt;)















Vi sovnet der etter at bildet ble tatt!


Heike har blitt så stor, og veier nå 25 kg! Sammen med en Goldentispe på 1 år, er han like stor! Bilder av deres møte kommer senere! Sara er Heikes dame;)
Ellers har vi begynt på kurs igjen, og nå er det "på plass" som er fokus, og vi skal på utstillingskurs i september slik at jeg kan prøve å stille han litt;O Han er jo tross alt verdens nydeligste:)
Så får jeg bare beklage at det har blitt lite oppdateringer har, men det betyr ikke at vi ikke finner på ting for det, det betyr vel heller at det skjer litt mye rundt oss om dagen!












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar