mandag 25. mai 2009

Heike har slått seg til ro hos oss. Han er blitt ordentlig kjent både ute og inne, og liker å tøye grenser ved å krype gjennom gjerdet, selv om han vet han ikke får lov. Det er jo så spennende! Jeg løper og henter han og sier nei, men han fortsetter;0 Det er vel slik det er å ha valp;)
lørdag gjorde Heike matmor stolt. Da var vi på sosialiseringstrening i høyeste grad, nemlig visning på ett hus i nærheten. Jeg hadde planer om å ha han på armen da det så ut til å være mange folk der. Men Heike gadd da ikke å sitte på armen. Så for første gang utenfor husets fire vegger, gikk han i bånd. Selvsagt bet han en del i båndet, men han gikk så majestetisk og stolt. Alle ville hilse på han, og halen viste en superglad Heike! Etterpå var han sliten, men vi koste oss.
Søndag fortsatte vi båndtreningen og gikk ned til badeplassen i nærheten. Han har ikke helt skjønt at det stopper da han løper og båndet ikke er lengre, men det lærer han snart;) Det var spennende med vann, og vi som er så heldige og bor ved Randsfjorden koser oss masse nede ved vannet. Bestevennen, Kendo var der nede, så badingen bla fort avbrutt med lek!

Søndag ettermiddag, etter middag og to timers deilig avslapping, dro vi på nytt til bestevennen Kendo, som er 11 uker og den snart 7 år gamle Ludvik. Sistnevnte fungerer som Politimester Bastian, og brummer da han synes valpene er for voldsomme. Ludvik finnes ikke leken, men han sitter i nærheten og følger med på at alt går riktig for seg;)

Etter å ha gravd ett hull under "bæssemors" busk og slitt ut lille Kendo, dro vi hjem med en sliten Heike. Han sov og sov, noe han gjør etter å ha lekt. Jeg tror det er veldig sunt for Heike å leke med andre hunder, hanner spesielt, så han lærer hvordan ting er fra deres verden. Heike prøvde å hoppe opp på ryggen til Ludvik, noe han ikke gjør igjen. Ludvik boffet og så på han som han var den "barnslige tullingen"

I kveld skal vi på valpekurs. Det gleder jeg meg til. Da lærer vi det riktige fra begynnelsen av, og får trent på å gjøre ting riktig. Samtidig som Heike får sosialisering med andre hunder og mennesker.
Heike liker mye bedre å kjøre bil da han får sitte på fanget. Vi hadde han i bur fra starten av, noe som ble en for stor overgang for han. Nå sitter han majestetisk og følger med på biler vi møter, og boffer på andre hunder han ser etter veien;)

Heike er matmors store stolthet, og i dag sov vi til 8.30 uten at han hadde tisset inne eller vært våken og urolig, noe han gjerne er om morgenen. Endelig har han begynt å spise opp maten sin, og holder seg lengre og lengre før vi må ut. Det er moro å se han vokser. På fatende mage i går morges veide han 7.7 kg;)

2 kommentarer:

 1. Nei så artig sammentreff!=D
  Takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min forresten, hyggelig å høre at noen liker den=)
  Jeg må bare si at det er leeeenge siden gutta våre var sånne nurk, men av det jeg kan se ut av bildene dine så er nok din Heike mer lik Rex, den andre goldenen vår. Vi fikk disse goldene før digitalkameraets tid, så har desverre ikke noen bilder av dem på dataen.

  Takk for titten! Og kos dere fantastisk mye med godklumpen!

  SvarSlett
 2. Hei! Ja jeg datt nesten av stolen da jeg hørt du si "Heike" i en video på bloggen din;)
  Ja, det er moro med valp! Vi koser oss masse, og jeg er så gla vi har muligheter til å ta bilder som vi har forhåpentlgvis, for alltid;)

  SvarSlett