torsdag 9. juli 2009

Sommerfeire

En eller annen har sagt at på ferie er det lov å skjemme bort litt, og nettopp det fulgte vi da vi var i Oslo hos "tanteLinn" i to dager. Det begynte helt vanlig, med Heike på gulvet som koste seg med beinet sitt og hadde det supert! Men da han fikk lov til å komme opp i sofaen, for "tanteLinn" sa det var lov hos henne, var det gjort! Han skulle opp i sofaen hele tiden. De to i sofaen (menneskene) var ikke noe bedre, som likte å ha han der! "tantaLinn" og Heike;) Koser seg;)
Heike sov med oss i senga disse to nettene, for det er en sovesofa som så og si ligger på gulvet. Da var det vanskelig å holde han unna, eller innerst inne syntes vi ikke at det gjorde noe. Er man på ferie så er man på ferie;)Deilig med seng, og det å være midtpunkt er supert!!!Familiebilde;) Det er ingen sak da Heike sitter så pen gutt;)
Formiddagskos i senga, igjen;) Det var ikke lenge mellom hver hyrdestund;)


Her er vi hjemme igjen, og det var godt for både hund og folk;) Heike begynner å bli en stor gutt. Han er 3 1/2 mnd og allerede en stor gutt på 16 kg;)
Men vetrinæren mente han var i fin form, ikke for tykk eller for tynn. Men all lek med den to uker eldre, Kendo, har han fått ett slags utslett. Da dette ikke behøvde behandling, renser vi det morgen og kveld. Vi klippet bort litt pels for å få renset det bedre, så derfor er alle bildene av Heike tatt forfra på denne bloggen;) Han er litt skamklypt ved ørene. Men gudskjelov vokser det
snart ut igjen!


GOD SOMMER ALLE SAMMEN, SÅ BER VI TIL VÆRGUDENE OM AT SOLA SKAL KOMME TILBAKE;)


2 kommentarer:

  1. Så stor og fin Heike er blitt. Jammen vokser de farlig fort!
    Peico var mye med i lastebilen som valp, men her vi bor nå får vi ikke ha hund i bilen, det er ergelig! De koste seg så i senga og med fin utsikt!

    SvarSlett
  2. ja, det er supert for dem veit du;) Han koste seg masse, men det blir ikke lett å løfte han opp i lastebilen fremover, for han er TUNG allerede:=)

    SvarSlett