fredag 19. juni 2009

Sommer og skogtur;)


Sted: Fjorda ved demningen. Gudskjelov var demningen lukket, slik at vi var tørre på beina=)

Heike spiser alt han kommer over. Her er det mose som er en delikatesse;)


Det var utrolig fint i skogen! Været var flott, men litt mye mygg for matmors del.
Han setter seg som rene fotomodellen hvar gang jeg tar opp kameraet;)


Dagene går så fort at det blir lite blogging fra min og Heikes side. Jeg har fått sommerferie fra skolen, men skal jobbe en del i sommer. Forrige uka var vi hos vetrinær og finn vaksine og chip. Heike var eksemplarisk, og det virket ikke som om han merket det engang;)
Ellers har vi brukt de muligheter vi har hatt ang barnepass for Heike, da jeg har hatt to uker obligatorisk skole før ferien. Men det løste vi kjempefint! Tusen takk til dere alle;) Om Heike var i skogen med HK, hos mamma eller svigermor, eller 0nkel Anders, led han ingen nød!
Heike begynner å blir stor gutt nå. Jeg bærer han fremdeles i trappene, noe som begynner å bli i tyngste laget;) Men hva gjør man ikke for sin kjære?
Valpekurset var over for denne gang, desverre får jeg nesten si, for jeg lærte MASSE!!! Men jeg er allerede påmeldt neste kurs som begynner 10 august. Jeg har også lyst til å ha en helg og lære spor med Heike, da dette var så imponerende!!!!
Om to uker skal vi ha ferie i to uker, og da blir det kvalitetstid med Heike og HK. Håper på å få til noen hytteturer og muligens en Oslotur. Ellers ingen planer om store utflukter, "småbarnsforeldre" som vi er;)
Goooooooood helg alle sammen! Jeg har arbeidshelg, men skal nyte sola mellom vaktene;)

1 kommentar:

  1. Jammen vokser Heike fort, han er så utrolig nydelig! Spor er moro, prøvd det bittelitt på mine, men må nødt å komme i gang på et kurs å trene masse mer! For de elsker det!

    Hilsen Peico på goldenforumet.

    SvarSlett