onsdag 18. august 2010

jes det er sommer!

 Sommeren er snart over, selv om det ikke har vært en super sommer her i Bjoneroa. Men vi har da hatt mange fine dager allikevel! Jeg har tatt noen bilder av min øyesten. Etter en dag på bryggen og etter en skogstur med en fin bekk vi satt og koset oss ved;) Kos dere=)
 Vi bor rett ved ferieparadiset Fjorda, og rundt i området er det mange fine steder å gå! Da vi kom til den flotte bekken, måtte vi bare stoppe litt. Heike likte seg kjempe da det var vann der som han kunne bade i;)

 Heike elsker alt som har med vann å gjøre, unntatt dusjen.
 Spennende med vann som renner;)
 Deilig å riste seg etter ett bad! Selv om det stort sett er på matmor han skal riste seg. Denne gangen var jeg heldig og slapp unna;) Fikk det på bilde istedet. Morsomt bilde!
 Og så gnu seg! Jeg tror jeg har verdens minst pyntlige Golden. Han ruller seg gjerne i grus eller sauemøkk! Dette var ganske uskyldig rulling, men han bare MÅ gjøre det etter hvert bad;)

Så kommer ett bilde av bestevennene Kendo og Heike! Her ligger de rett utenfor trappa mi og titter ned på veien. Spørs om det var noen som gikk der;)
Til sist legger jeg med ett sjeldent bilde, To Berner Sennen i vannet og en Golden på land...???

Ha en fin kveld dere som titter innom;)

1 kommentar:

  1. Herlige bilder av vakre Heike :o) Det kunne like godt vært vår Dino du har tatt bilde av (dem er ganske like) og skrevet om, for han også elsker alt vann som ikke kommer ut av dusjen, og MÅ riste og rulle seg ettr han har badet :o)
    Lykke til med utstillingen :o)

    SvarSlett