søndag 22. august 2010

Vi er snart klare for utstilling!

Her er Heike i sitt rette element! På tur i skogen med gjengen (2 bernere) så han plutselig slik ut!
Ikke den mest sjarmerende hunden akkurat da, og jeg må innrømme at matmor var ganske rådvill en stund, før Heike var så snill at han hoppet ut i en vanndam igjen og ble en del renere før han skulle inn i bilen!


Ellers har Heike vært hos frisøren før utstilling! Han var hos Hanne på Dokka på onsdag. Men dette er bare grovklippen, en uke før utstillingen skal vi til Dokka igjen og ta finpussen;)
Han likte ikke maskinen med en gang, men ble vant til det. Det samme var det da hun tok beina hans en runde med saksen. Da ble det litt skummelt! Men vi var hos dem en stund etterpå slik at han fikk se at hun ikke var så skummel allikevel!
Det ser ut som Heike har mistet det ene forbeinet under fotograferingen;)
Ellers var vi på mine foreldres hytte i Valdres forrige helg! Der koste vi oss masse vel å ligge i senga, bade i bekken, og var ute hele tiden. Jeg fikk også se at Heike ikke jager sau gusdkjelov, for de gikk stadig forbi hytta;)


Ellers prøvde Heike seg som en litt uformell modell for Vi Med Hund. Vi sendte i allefall inn bildene, så får vi får vente og se om de blir med i neste nummer;)


Sommerens blinkskudd ble tatt da vi kjøpte utstillings telt før utstillingen i september. Sambo mente buret var så stort at vi fikk plass der inne, og som  sagt så gjort. Ingen av oss ante at Heike ville legge seg utenfor. For han synes ikke buret var så spennende at han ville ligge der inne,)

Ha en fin uke alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar