mandag 20. september 2010

Heike

17 mnd
God type
Utstilles i litt for godt hold, hvilket spolerer helhetsintrykket litt.
Deilig og maskulint hode med mørke øyne og flott pigment. ¨
Vel ansatte skuldre - god rygglinje - dyp brystkasse - pen bryststamme - litt høy hale i bevegelse.
Ikke helt trygg i situasjonen.

Dette var resultatet fra utstillingen på Vikersund 18/9 og Heike fikk blå sløyfe, men jeg var ikke misfornøyd i det hele tatt. Dommeren hadde sagt han var den fineste hannen i klassen hans da han ble stilt opp sammen med de andre. Men da hun så på han alene så hun at han var litt uerfaren og kjente at han levde litt for godt.
Jeg var stolt over alle de fine bemerkningene om Heike. For det som trakk ned, og dermed gav blått, var noe vi fint kan ordne. Han var litt for tykk, vi skal mer ut i skogen og trimme, noe som Heike liker best her i verden. Jeg skal ikke slanke han ved å ikke gi han mat. Vi skal rett og slett trene;)

Ellers var dette første utstillingen hans. Han er en stor gutt som aldri har opplevd noe slikt. Vi skal trene mer utstilling, og vi skal oppfordre folk som skal hilse på Heike til å gi han en godbit, slik at han blir tryggere på folk.

Ellers var Lasse så snill og hjalp meg med å stille han ut. Mine nerver hadde ødelagt for oss, for da jeg blir så nervøs, skjønner ikke Heike hva jeg mener. Jeg stod først slik at Heike kunne se meg, men han søkte meg hele tiden, så jeg måtte gjemme meg. Han er en mammadalt og er veldig opptatt av matmor.

Alt i alt hadde vi en suuuper dag! Jeg fikk stå sammen med Lasse og Terje som er erfarne i utstillingsmiljøet. De stilte i championklassen;)
Jeg føler jeg lærte mye om hvordan det fungerer, og jeg fikk noen nye bekjenskaper;)

                                  Det finnes ikke noe så vakkert som Goldenvalper. Disse var Berit sine og var i ringen i tur og orden;)

Nå skal Heike stilles igjen. Han er meldt på utstilling på Hamar om tre uker. Da skal matmor jobbe, og kan dermed ikke delta, men oppdretter Hege har sagt seg villig til å stille han. For hun mener han kan nå langt;)

Heike og jeg må sende en takk til oppdretteren min som brukte tre timer på oss i forkanten av utstillingen med å bade, børste, føne og klippe Heike. Han ble nesten ikke gjenkjenbar;) Vakker ble han;)

Det var en lærerrik dag. Heike var kjempe flink. Han var så rolig hele dagen og lå bare å så på de andre hundene. Hans "kjærste" Sara var også der og ble stilt. De ble glade for å se hverandre.
Ellers tittet Heike bare på de andre hundene, og lå vel beina til matmor. Det var nok deilig å rulle seg i gresset etter at han hadde vært i ringen. Og han var sliten til kvelds.

Fortsettelse følger;)
Silje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar