tirsdag 19. juli 2011

Sosialisering hos Tonje

 Mandag reiste jeg og gogutta til Tonje for å forsøke å sosialisere Teddy litt med andre hunder. Fra venstre, Sisu, Tippi, Truls, Tjorven, bak, Tengel. Sisu og Tengel er valper Tjorven hadde i vinter som nå er på besøk hos Tonje;) Fiiiiin gjeng!
 Alle hundene flokket seg rundt lille Teddy. Vi begynte med litt godbiter før leken startet for fullt,)
 Her er Teddy og Tengel. Tengel er ca 6 måneder, men ganske liten;) Teddy synes at Tengel var passe stor, så de turte å leke litt sammen.
 Her er alle 7 spredt på plenen hos Tonje! Vi liker oss der altså! Tonje skal passe Teddygutten en dag til neste uke! Jeg tror igrunn han kommer til å like seg der! Og for å være ærlig, er det litt sunt for Teddy å være litt borte fra matmor og Heike;)
 Storebror Heike var selvfølgelig med og så til at alt gikk bra for seg;) Han er så snill med de små hundene, så han får gå løs ute sammen med dem uten problemer.


 Her er Teddy og Tengel sammen igjen. Tonje mente nok at Tengel skulle flytte til oss i vinter, men da var jeg enda ikke sikker på om jeg skulle ha en hund til. Selv om jeg da også tenkte på det. Jeg angrer ikke nå, for Tengel har det så fint hos a Kari og har blitt en flott kar. Og Teddy kom til meg noen måneder senere.
 Her er skjønne Truls sammen med Teddy. Truls kan virke litt morsk, men han er bare snill;) Noen har det mest i kjeften, ikke sant Tonje??
 Etter ei stund var det tryggest å legge seg under bordet, for matmor nektet å ha Teddy i fanget hele tiden. Det hadde ikke hjulpet på utryggheten til Teddy. Her var han allikevel beskyttet litt da.
 Teddy ble liggende under bordet. Han brød seg ikke om at Tengel kom og lurte på hva han drev med...


 Her er Tjorvenmor;) Hun er ei gossin lita jente;) Mora til Sisu og Tengel som ligger på sofaen på bildet under;)

Og til sist Tippi;)
¨
Vi hadde alt i alt en fryktlig fin dag! Det er alltid like koselig hos Tonje.
Etter vi hadde vært hos henne, var vi og traff ytterligere to hunder, samt Kendo på veien hjem.

Det er viktig for Teddy å bli sosialisert nå mens han enda er såpåss liten. Så vi kommer gjerne igjen Tonjemor;)

Ønsker alle en riktig fin kveld! Nå skal vi ut og børste litt pels. Heike driver nok å mister litt pels om dagen! Men da børster vi heller hver dag. Teddy er ikke vant til å bli børstet, så det trener vi også på daglig;) men det er mest kos da;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar