tirsdag 19. juli 2011

Sosialisering

I går var vi på sosialisering med Teddy. Heike var selvfølgelig med oss. Først var vi hos Tonje. Hun har 3 egne hunder, som Heike har vært sammen med mange ganger tidligere, pluss at hun passet to andre hunder. Disse er 6 måneder gamle og er på størrelse med chiwawavalper. Teddy var veldig usikker og ville bare være i nærheten av Heike og matmor, men da vi ignorerte han, gikk han litt rundt sammen med de andre hundene. Tonje skal passe Teddy for meg til neste uke da jeg skal på jobb:) ;)

Etter vi hadde vært hos Tonje, var vi hos hennes far og stemor. Der var det to andre hunder, så det ble enda flere å hilde på. Teddy ble mer tøff etterhvert, og løpte rundt sammen med dem.

Etter en pause hos min mor, dro vi hjemover, men på veien var vi innom svigers, og der var Kendo. Når vi tar med Heike i regnestykket, traff Teddy tilsammen 9 hunder i går. Ikke rart han var litt trøtt i går kveld;)

Tonje var så snill og tok litt bilder i går, og skal sende de til meg;) Så da skal jeg oppdatere dere litt med flotte bilder;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar